Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

16e Kerkliedwiki Schrijfdag (Amersfoort)

30 juni 2023 @ 10:00 - 16:00

Op vrijdag 30 juni 2023 ben je weer van harte welkom tijdens de 16e Kerkliedwiki Schrijfdag (van 10.00-16.00 uur) in de Amersfoortse Zwaan (Lutherse Kerk), Langestraat 61 Amersfoort.
Deze keer heeft de Schrijfdag een speciaal thema: de liederen van Willem Barnard (1920-2010). In april van dit jaar verscheen de driedelige uitgave ‘In wind en vuur’, met alle 352 liederen van dichter. Er is al een begin gemaakt om ook deze bundel goed te ontsluiten op de Kerkliedwiki, maar er ligt nog wat werk om te doen. Samen met enkele samenstellers van de bundel gaan we deze dag aan de slag om informatie over bekende en minder bekende liederen in te voeren. En natuurlijk zingen we er ook een paar.
Breng je laptop mee en help mee om de Kerkliedwiki nog completer te maken. Er zijn allerlei kleine of grote klussen te doen. Denk aan: de basisgegevens van liederen invoeren, informatie over al ingevoerde liederen verder uitbreiden, nieuwe bundels invoeren.
Maar gewoon kennis komen maken mag ook. We vertellen je graag wat meer over dit mega-project, gedragen door vrijwilligers.
Deelname is gratis. Er is wifi in de kerk. Voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd. Wel fijn als je (in verband met de catering) even laten weten dat je komt (info@kerkmuzieknetwerk.nl).

Gegevens

Datum:
30 juni 2023
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Stichting Kerkmuziek Netwerk

Locatie

Amersfoortse Zwaan
Langestraat 61
Amersfoort,
+ Google Maps